'Juventus zet te laag in op Koopmeiners, maar spectaculaire ruil kan uitkomst bieden'

Sportnieuws
dinsdag, 28 mei 2024 om 17:00
teun koopmeiners atalanta
Het suddert al maanden rond een mogelijke stap hogerop van Teun Koopmeiners. De Oranje-international, die zich zonder vreemde wendingen mag gaan opmaken voor het EK, beleefde een grandioos seizoen bij Atalanta Bergamo en lijkt klaar voor meer. In maart werd hij na een wedstrijd bij Juventus al in een skybox van 'de Oude Dame' gespot, en volgens vooraanstaande Italiaanse media is het eerste officiële bod inmiddels uitgebracht. Er is één probleem: de club uit Turijn biedt te weinig.
La Gazzetta dello Sport en Calciomercato weten dinsdag dat Juventus veertig miljoen op tafel wil leggen bij Atalanta, en daarnaast nog vijf miljoen aan mogelijke bonussen achter de hand houdt. Atalanta wil zijn sterspeler echter niet zomaar kwijt en denkt eerder aan zestig miljoen. Onduidelijk is of de nummer 3 van dit Serie A-seizoen uiteindelijk over de brug kan en wil komen.

Ruil met landgenoot

Er ligt wel een spectaculaire extra optie in het verschiet: als Juventus niet bereid is om zo ver te gaan voor de middenvelder, biedt het mogelijk wel Daan Huijsen aan als ruilspeler. De jonge verdediger was het voorbije halfjaar verhuurd aan AS Roma en maakte daar snel indruk.

Water bij de wijn?

Wellicht doet Juve impliciet veel water bij de wijn als het Huijsen betrekt in de gewenste Koopmeiners-deal. Eerder schreven we namelijk nog dat de club 35 miljoen voor Huijsen verlangt; als de ruildeal voor de door Atalanta gewenste prijs een serieuze optie blijkt, zou Juve aardig op Huijsen inleveren. De vraag is dus vooral hoe ver sportief directeur Cristiano Giuntoli écht wil gaan voor Koopmeiners, die als bekroning op zijn topseizoen de Europa League-beker in ontvangst mocht nemen.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties