Koopmeiners op weg naar Juventus? 'Langdurig gesprek in box na wedstrijd tegen Atalanta'

Sportnieuws
dinsdag, 12 maart 2024 om 15:37
copyright proshots 22975719
Teun Koopmeiners zou na de wedstrijd tegen Juventus nog even zijn blijven hangen in het Allianz Stadium. Volgens Corriere dello Sport was dat omdat hij een ontmoeting had met de clubleiding van de 'Oude Dame', die hem komende zomer graag in zou willen lijven. Wat maakt de middenvelder op dit moment zo interessant voor de absolute (Italiaanse) top? VI-analist Süleyman Öztürk is bij Voetbal International TOTW in lovende bewoordingen op die vraag ingegaan.
In de wedstrijd tegen Juventus wist Koopmeiners maar liefst twee keer het net te vinden (2-2), waarmee hij het best mogelijke visitekaartje afgaf. Juventus is namelijk al geruime tijd geïnteresseerd in de Nederlander en wil hem graag toevoegen aan de selectie. De entourage van Koopmeiners was ook aanwezig, en schijnt langdurig in een box in het stadion te hebben gezeten. Een mogelijke deal loopt nog stuk op de gewenste transfersom: Atalanta zet in op zestig miljoen euro, terwijl Juventus meer denkt aan dertig miljoen euro, inclusief een (ruil)speler. Ondertussen zijn er naar verluidt ook verschillende andere clubs (Manchester United, Tottenham Hotspur) geïnteresseerd in de oud-speler van AZ.

'Spelintelligentie is de sleutel'

Öztürk is lovend en legt de kwaliteiten van Koopmeiners op een bijzondere manier uit. 'Hij heeft spelintelligentie. Op tijd bij een bus komen, dan moet je de bus tijden kennen. Dat is ook wat Teun Koopmeiners doet in een wedstrijd, terwijl hij een bal aanneemt en een ploeggenoot in stelling brengt. Is hij ook bezig met, o ik doe dit, dus dan doet hij dat. Dat is spelintelligentie en dat is heel erg mooi om te zien.'

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties