Juventus naar de rechtbank na onenigheid over ontslag trainer Allegri

Sportnieuws
zaterdag, 01 juni 2024 om 15:15
copyright proshots 25257562
Juventus ontsloeg onlangs trainer Massimiliano Allegri, maar beide partijen zijn het niet eens over de redenen van zijn ontslag, waardoor er een rechtszaak is aangespannen.
Dit meldt Sky Italia. Allegri werd ontslagen vanwege een woede-uitbarsting in de gewonnen bekerfinale tegen Fiorentina. Volgens Italiaanse media gaat Allegri in beroep tegen zijn ontslag omdat hij het niet eens is met de redenen die Juventus heeft aangevoerd. Hij voerde vijf argumenten aan in zijn verweer, maar deze werden door de club afgewezen. Zaterdag kreeg Allegri naar verluidt te horen dat hij wegens 'gegronde redenen' ontslagen is.

Juventus heeft nieuwe trainer al binnen

Allegri accepteert dit niet en blijft zijn ontslag aanvechten. Volgens Sky zullen hij en Juventus elkaar in de rechtbank treffen. De kans dat Juventus het ontslag van Allegri terugdraait, is nihil, omdat de club al een overeenkomst heeft met Bologna-trainer Thiago Motta. Allegri claimt echter imagoschade en hoopt op een schadevergoeding als hij in het gelijk wordt gesteld.
Juventus zocht al op de achtergrond naar een opvolger voor Allegri, mede omdat zijn salaris zwaar op de begroting van De Oude Dame drukte.
Pak 50x of 100x je inzet als Real Madrid de Champions League wint! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Profiteer van 50% extra winst bij een winnende inzet op de Champions League-finale! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties