Hoe laat speelt Rico Verhoeven tegen Tariq Osaro?

Hoe laat speelt Rico Verhoeven tegen Tariq Osaro?

De liefhebbers van vechtsport hebben zaterdag 4 november rood omcirkeld in de agenda. Dan staat het gevecht tussen Rico Verhoeven en Tariq Osaro in Collision 6 op het programma. Laatstgenoemde blikt alvast met veel vertrouwen en weinig respect vooruit naar het treffen. 'Ik geef niks om Verhoeven', aldus Osaro in de podcast 1-op-1 Rookworst.

Osaro, die van Nigeriaanse en Nederlandse komaf is, maakt al enkele jaren grote indruk. Met twaalf overwinning uit zestien duels zijn de statistieken prima en staat hij op het punt om de Glory Heavyweight Champion-titel van Verhoeven aan te vallen.

Cookie, zoals de bijnaam van Osaro luidt, was onlangs te gast in de 1-op-1 Rookworst podcast van Hef. Daarin had hij duidelijke woorden over zijn aanstaande opponent. 'Ik geef niks om Verhoeven. In mijn hoofd heb ik de wedstrijd al gewonnen. Ik ben al bezig met hoe mijn leven gaat veranderen na die wedstrijd', aldus Osaro die nog een duidelijke boodschap had. 'Ik zal hem kapot slaan op de dag zelf.'

Hoe laat speelt Verhoeven tegen Osaro?

De uitzendrechten van de GLORY-evenementen zijn in Nederland in bezit van RTL Nederland. Dit mediabedrijf toont de live beelden aan alle abonnees van zijn streamingplatform Videoland. Ben je nog geen klant bij Videoland? Dan kun je de eerste twee weken gratis kijken. De uitzending begint zaterdag om 18.30u. Via deze pagina houden wij je op de hoogte hoe laat de wedstrijd tussen Verhoeven en Osaro begint (richttijd 22.00u). Bekijk hier het volledige programma van Collision 6.

Pak maar liefst 50 of 100x je inzet als Verhoeven wint van Osaro. Bekijk hier de voorwaarden.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.
Lees meer over:
Sportnieuws Vechtsport

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties