Flick krijgt grootste Ajax-flop van de eeuw als assistent bij Barcelona

Sportnieuws
zaterdag, 01 juni 2024 om 12:00
copyright proshots 1609537
Volgens verschillende Spaanse media gaat Hansi Flick Heiko Westermann toevoegen aan de technische staf van FC Barcelona. De oud-verdediger speelde in het verleden één seizoen bij Ajax, waar hij bijzonder weinig indruk maakte.
In 2016 haalde Peter Bosz Westermann, op aanraden van Rafael van der Vaart, naar de hoofdstad. De Amsterdammers namen hem destijds transfervrij over van Betis Sevilla, waar Westermann zich de Spaanse taal eigen maakte. Mede om die reden wil Flick hem als een van zijn rechterhanden in Barcelona.
De inmiddels veertigjarige Westermann vertrok na zijn korte en teleurstellende Ajax-periode naar Austria Wien, waar hij zijn schoenen aan de wilgen hing. De voormalig stopper begon vervolgens als trainer. De laatste jaren was hij werkzaam bij de Duitse voetbalbond, waar hij onlangs de verantwoordelijkheid kreeg voor de O19-groep.

Flick weet al zijn andere assistenten

De komst van Westermann is nog niet officieel, maar lijkt slechts een kwestie van tijd. Wel is al duidelijk dat Markus Sorg en Toni Tapalovic de andere twee assistenten van Flick worden.
Pak 50x of 100x je inzet als Real Madrid de Champions League wint! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Profiteer van 50% extra winst bij een winnende inzet op de Champions League-finale! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties