Opmerkelijk nieuws uit Eindhoven: PSV in contact met oude bekende

Sportnieuws
vrijdag, 31 mei 2024 om 19:30
depay
PSV gaat komende zomer een serieuze poging wagen om Memphis Depay terug te halen naar het oude nest. De Oranje-international is transfervrij, wat de Eindhovenaren de kans geeft om de inmiddels 30-jarige Depay over te nemen. Voetbal International schrijft dat er zelfs al contact is geweest tussen PSV en het kamp van de voetballer.
Depay gaf tegenover het Algemeen Dagblad aan niet meer terug te keren bij Atlético Madrid en pas na het EK voetbal na te denken over de volgende stap in zijn carrière. PSV heeft een kans om Depay in te lijven, al is die kans klein. De club gaat echter zeker een poging wagen. Vorig jaar probeerde de PSV de spits al terug te halen, maar Depay vond het toen nog te vroeg voor een terugkeer naar de club waar hij al 124 wedstrijden voor speelde.
Volgens VI is het contact tussen PSV en Depay nooit verwaterd. 'Nu hij transfervrij uit zijn contract loopt bij Atlético Madrid, nemen de geruchten over een terugkeer toe,' schrijft het voetbalblad. Op dit moment heeft PSV aanvallers genoeg, dus het is nog maar de vraag of de komst van de Oranje-international echt nodig is. Het zal lastig worden voor PSV, aangezien de oud-speler van onder meer Manchester United zich nog steeds wil bewijzen in een topcompetitie.

Depay kende wisselend succes in het buitenland

Zoals vermeld speelde Memphis 124 wedstrijden voor PSV en presteerde naar behoren. Daarmee verdiende hij een transfer naar het grote Manchester United, waar de aanvaller echter niet echt uit de verf kwam. Vervolgens maakte hij de stap naar Olympique Lyon, waar hij zeker zijn klasse heeft getoond. Na het avontuur in Frankrijk werd hij door Ronald Koeman naar FC Barcelona gehaald. Helaas voor Depay werd Koeman al snel weggestuurd en was het avontuur voor de speler ook snel over. Bij Atlético Madrid heeft de aanvaller ook weinig potten kunnen breken.
Pak 50x of 100x je inzet als Real Madrid de Champions League wint! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Profiteer van 50% extra winst bij een winnende inzet op de Champions League-finale! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties