Feyenoord grijpt mis: 'Transfertarget voor bijna 14 miljoen euro naar Spanje'

Sportnieuws
woensdag, 08 mei 2024 om 17:00
copyright proshots 21299831
Feyenoord lijkt naast de komst van Luciano Rodriguez te grijpen. De Rotterdammers waren in de winterse transferperiode nog dichtbij de komst van de twintigjarige Uruguayaan van Liverpool Montevideo, maar die is nu heel dichtbij een transfer naar Girona FC, meldt César Luis Merlo op X. De club van Daley Blind zou bijna veertien miljoen euro betalen voor zijn diensten.
Merlo schrijft dat de aanvaller 'één stap verwijderd' is van een overstap naar de huidige nummer twee van LaLiga. De Spanjaarden hebben een bod neergelegd van 13,9 miljoen euro voor zeventig procent van de transferrechten van Rodríguez en de speler zou al persoonlijk akkoord zijn met een contract van vijf jaar. Het enige wat nog moet gebeuren is de laatste plooien gladstrijken.
De zaakwaarnemer van Rodríguez, Mauricio Machado, bevestigt tegen 100% Deporte dat Girona concreet is, maar waarschuwt dat er meer clubs azen op de diensten van zijn cliënt. 'We hebben vandaag een concreet bod ontvangen, rechtstreeks uit Girona. We hebben ook een ontmoeting gehad met de president van River Plate, die geïnteresseerd zijn om nieuwe onderhandelingen te starten en morgen hebben we een ontmoeting met Palmeiras.'
De eerder genoemde laatste plooien zouden puur het doorverkooppercentage zijn wat Liverpool Montevideo voor Rodríguez wil hebben. 'Girona biedt het bedrag waar Liverpool Montevideo om vraagt. Er wordt onderhandeld over het percentage van de transferrechten dat verkocht zou worden. Liverpool Montevideo wil minimaal 25% behouden', zo klinkt het uit de mond van Machado.
In Rotterdam was er medio april nog steeds hoop op de komst van de rechtsbuiten, al was Feyenoord er in de winterse transferperiode heel dichtbij. Er was echter te weinig tijd om de transfer te realiseren volgens de zaakwaarnemer. 'Als we in januari nog een week de tijd hadden gehad zou Luciano naar Feyenoord zijn gegaan. We waren heel dicht bij het sluiten van een deal.'

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties