Steunpilaar Feyenoord op weg naar de uitgang: Oude bekende toont interesse

Sportnieuws
woensdag, 08 mei 2024 om 15:00
feyenoord
Arne Slot gaat mogelijk vertrekken bij Feyenoord en maakt naar alle waarschijnlijkheid een stap naar Liverpool. Logischerwijs gaan ook spelers de stap naar het buitenland maken naar aanleiding van de prestaties van Feyenoord. Zo geniet Lutsharel Geertruida wederom interesse van RB Leipzig, die ploeg was in de zomer ook al geïnteresseerd.
Naar alle waarschijnlijkheid zal Geertruida na het EK 2024 niet meer terugkeren bij Feyenoord. Zo was hij onlangs nog aandachtig toeschouwer bij West Ham United tegen Liverpool (2-2). Dat wakkerde uiteraard geruchten aan, Slot zou volgens diverse media zijn aanvoerder maar wat graag meenemen naar Engeland. Hij zou daar het centrum moeten complementeren met landgenoot Virgil van Dijk, die afgelopen week aangaf bij Liverpool te blijven. Maar Liverpool is niet de enige club die interesse heeft in de 23-jarige verdediger.
RB Leipzig zou namelijk ook weer op de deur hebben geklopt bij Feyenoord. Geertruida stond vorig jaar ook al in de belangstelling van de ploeg uit Duitsland wat destijds rond de dertig miljoen euro wilde betalen voor zijn diensten. De verdediger beschikt nog over een éénjarig contract, waardoor Feyenoord hem deze zomer wel moet verkopen wil de club er nog een transfersom aan overhouden.
Er is echter nog één maar aan de interesse van RB Leipzig, dat Geertruida vooral als rechtsback zou zien. Benjamin Henrichs is de huidige rechtervleugelverdediger en die ligt nog tot medio 2025 vast bij de Duitse ploeg. Als hij zijn contract niet wil verlengen, is Geertruida een interessante optie, maar mocht hij besluiten wel te blijven zal de Feyenoord-speler hoogstwaarschijnlijk van het wensenlijstje verdwijnen.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties