'FC Barcelona toont concrete interesse in Oranje-uitblinker'

Sportnieuws
dinsdag, 11 juni 2024 om 20:30
copyright proshots 25436412
FC Barcelona heeft interesse getoond in Jeremie Frimpong, zo meldt SPORT. De nieuwe trainer, Hansi Flick, zou de wingback annex aanvaller graag naar Catalonië willen halen.
Frimpong is dinsdag met Oranje in Duitsland gearriveerd voor het EK, maar dat betekent niet dat de enorme interesse rondom de back is afgenomen. FC Barcelona zou geïnteresseerd zijn in de diensten van de rechtsback. Sterker nog, volgens het Spaanse SPORT heeft de club zelfs al een eerste bod uitgebracht bij Bayer Leverkusen. Zijn marktwaarde wordt geschat op vijftig miljoen euro, terwijl het bod van Barça lager zou zijn dan dat bedrag.
Het is nog maar de vraag of Barça Frimpong überhaupt kan betalen. Het is een publiek geheim dat de Catalanen kampen met financiële problemen. Volgens het Spaanse medium vormt dat echter geen obstakel. 'FC Barcelona blijft de markt nauwlettend volgen, ondanks dat het verlamd is door deze financiële fair play,' klinkt het. De kersverse trainer Flick zou Frimpong graag naar de Spaanse grootmacht willen halen.

Frimpong besluit pas na het EK over toekomst

Frimpong wil pas na het EK een beslissing nemen over zijn toekomst. De Oranje-international heeft nog een contract tot medio 2028 bij Bayer Leverkusen. Het is onbekend hoe de Duitse club staat tegenover een verkoop van de rechtsback. Afgelopen seizoen was hij in 47 duels goed voor veertien goals en twaalf assists.
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties