Familie Ar'Jany Martha was akkoord met Ajax-contract: 'Probleem ligt bij voormalig zaakwaarnemer'

Sportnieuws
dinsdag, 28 mei 2024 om 11:37
copyright proshots 23283816
Voetbal International bracht maandag naar buiten dat Ar'Jany Martha een aanbieding vanuit Ajax om zijn contract met drie jaar te verlengen naast zich neergelegd heeft. Volgens oud-voetballer Willie Overtoom ligt het echter 'een stuk genuanceerder' en komt het door een voormalig zaakwaarnemer dat Martha nu gaat vertrekken bij de club waar hij al sinds 2019 speelde.
Martha kende dit seizoen zijn doorbraak als linksback in Ajax 1, waar hij tot deze jaargang vleugelaanvaller was. Onder John van 't Schip speelde hij twaalf wedstrijden voor het eerste elftal, al dateert de laatste al vanaf februari. Daarom was het enigszins verrassend dat Ajax het aflopende contract van Martha met drie jaar wilde verlengen. VI meldde echter al snel dat de 20-jarige voetballer het contract afgewezen had om transfervrij op zoek te gaan naar een nieuwe club.
Volgens Overtoom heeft Martha zelf echter helemaal niets afgewezen en komt het door een voormalig zaakwaarnemer dat hij over een paar weken clubloos is. 'Martha heeft het voorstel niet afgewezen, het ligt een stuk genuanceerder. Het probleem schijnt bij zijn voormalige zaakwaarnemer gelegen te hebben, zijn familie was eerder al akkoord gegaan met bepaalde voorwaarden', schrijft de oud-speler van onder meer AZ op X.
Later komt Overtoom in een reactie van een van zijn volgers nog met extra uitleg. 'Als speler heb je een overeenkomst met een zaakwaarnemer. Je vertrouwt erop dat deze zijn werk goed verricht. Als hij niet goed handelt namens jou, en dat niet goed communiceert, dan loop je tegen dit soort situaties aan.'

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties