Britse media: 'Erik ten Hag ook volgend seizoen manager van Manchester United'

Sportnieuws
woensdag, 12 juni 2024 om 9:40
copyright proshots 25340230
Erik ten Hag blijft ook volgend seizoen de manager van Manchester United, melden onder meer The Athletic en de BBC. Na een evaluatie deze week besloot de club de Nederlander in dienst te houden. Ten Hag stemde in met zijn voortgezette rol op Old Trafford.
Na een periode van grote onzekerheid over Ten Hags toekomst voerde United dinsdag gesprekken met de 54-jarige coach. Beide partijen spraken hun voorkeur uit om de samenwerking voort te zetten. Het contract van Ten Hag bij Manchester loopt tot juni 2025 met een optie tot verlenging, en volgens The Athletic zullen er nu onderhandelingen plaatsvinden over een contractverlenging.

United overwoog onder andere Tuchel

Afgelopen seizoen was er veel speculatie over de toekomst van de Nederlander. De Engelse topclub overwoog serieus om een andere manager aan te stellen, met onder meer Thomas Tuchel als mogelijke kandidaat. United eindigde het seizoen als achtste in de Premier League en werd vroegtijdig uitgeschakeld in de Champions League, maar Ten Hag wist wel de FA Cup te winnen.
Het komende seizoen wordt Ten Hags derde jaar als manager bij United. In zijn eerste jaar leidde hij de club naar Champions League-voetbal en won hij de League Cup. Afgelopen seizoen verliep echter stroever, mede door een groot aantal blessures.
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties