Eredivisie-degradant schoot zichzelf in de voet: 'PSV biedt nog maar de helft voor Driouech'

Sportnieuws
maandag, 03 juni 2024 om 11:10
driouech
PSV probeert de komst van Couhaib Driouech vermoedelijk komende week al af te ronden, meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. De linksbuiten, die met Excelsior degradeerde naar de Keuken Kampioen Divisie, kon ook in de winter al naar Eindhoven verkassen, maar de club uit Rotterdam trok op het laatste moment de keutel in. Dat kost Excelsior nu miljoenen, die hard nodig lijken op het tweede niveau.
Het verhaal is bekend: Driouech stond op Deadline Day op het punt om te tekenen in Eindhoven voor een bedrag van rond de vier miljoen euro, maar kreeg op het laatste moment geen toestemming meer van Excelsior, dat met Driouech een betere kans op lijfbehoud had. Die beslissing pakte desastreus uit. De 22-jarige vleugelspeler raakte geblesseerd en wist na zijn revalidatie Excelsior niet te behoeden voor degradatie. Tot overmaat van ramp is hij nu ook nog een stuk minder waard geworden.
De afgelopen weken heeft PSV opnieuw een aanbieding op Driouech uitgebracht. Volgens Elfrink gaat het ‘vermoedelijk om een bedrag rond de twee miljoen euro’. Excelsior bevindt zich door de degradatie in een mindere onderhandelingspositie, terwijl het contract van de smaakmaker nog maar één jaar doorloopt. Ook Royal Antwerp heeft interesse in zijn diensten en bracht begin mei volgens Voetbal International een bod uit van onbekende hoogte. Driouech zelf zou echter liever naar PSV verkassen.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties