PSV en Ajax houden Nederlandse verdediger nauwlettend in de gaten: prijskaartje boven de 20 miljoen euro

Sportnieuws
zondag, 02 juni 2024 om 18:22
sepp van den berg
Sepp van den Berg wordt nadrukkelijk in de gaten gehouden door Nederlandse topclubs, zo meldt De Telegraaf. De 22-jarige verdediger van Liverpool heeft echter een prijskaartje van meer dan twintig miljoen euro gekregen, wat hij zelf te gortig vindt.
Van den Berg maakte dit seizoen een sterke indruk bij FSV Mainz in de Bundesliga. Desondanks gaat hij er niet van uit dat hij zich straks bij Liverpool-manager Arne Slot hoeft te melden. Hij wil een transfer maken. Clubs in Duitsland, Nederland en Engeland zitten op het vinkentouw, maar de vraagprijs van The Reds is een obstakel.
De oud-speler van PEC Zwolle geeft een duidelijk signaal af: 'Jullie straalden al die tijd geen vertrouwen in me uit, maar jullie willen wel mijn toekomst belemmeren. Ik wil wekelijks blijven spelen en mijzelf verder ontwikkelen,' zegt hij in De Telegraaf. Van den Berg ziet een langer verblijf in de Bundesliga wel zitten. 'In Duitsland geniet ik van Dortmund-uit met 70.000 man, Bayern München-uit tegen Harry Kane, Stuttgart, Leipzig, Leverkusen, tegen dat soort clubs word ik elke week uitgedaagd.'

Van den Berg werd al vaker uitgeleend

Van den Berg liet zich de afgelopen jaren verhuren aan Preston North End, Schalke 04 en Mainz. Onder meer Jordan Henderson oordeelde tijdens één van de laatste voorbereidingen dat hij 'ready' was voor de Premier League-topclub. 'Ik voelde me ook 'ready'. Ik begreep heus wel dat ik Van Dijk, Matip of Konaté er niet uit ging spelen. Maar ik vond dat ik daar wel meteen achter kon zitten. Toen ik opnieuw geen kans kreeg, zei ik: zoek het maar uit, ik wil weer weg.'
Na niet nagekomen beloftes stuurt Van den Berg nu aan op een definitieve transfer. Hij ligt nog tot medio 2026 vast bij Liverpool, dat hem in 2019 voor twee miljoen overnam van PEC. The Athletic meldde deze week al dat Ajax één van de clubs met interesse is. Ook PSV is op zoek naar een rechter centrale verdediger.
Pak 50x of 100x je inzet als Real Madrid de Champions League wint! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Profiteer van 50% extra winst bij een winnende inzet op de Champions League-finale! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties