AD: 'Ajax wil Weghorst voor de neus van FC Twente wegkapen'

Sportnieuws
vrijdag, 07 juni 2024 om 13:05
copyright proshots 22252821
Het Algemeen Dagblad weet vrijdag te melden dat Ajax serieus overweegt om Wout Weghorst aan te trekken. De boomlange spits scoorde donderdagavond eenmaal in de met 4-0 gewonnen wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Canada. Ajax kan flinke concurrentie verwachten van FC Twente. Weghorst en Twente spraken de afgelopen maanden de liefde voor elkaar uit.
Binnen Ajax is men druk bezig de selectie voor het aankomende seizoen drastisch te veranderen. Diverse spelers zullen verkocht gaan worden. Eén van de namen op dat lijstje is die van Chuba Akpom. Met de verkoop van de stand-in van Brian Brobbey wil men enkele miljoenen binnen halen om vervolgens weer uit te kunnen geven aan een nieuwe spits.
Journalist Johan Inan meldt dat Wout Weghorst één van de kandidaten is om de selectie van Ajax te versterken. 'Weghorst prijkt op het lijstje van potentiële versterkingen dat de nieuwe clubleiding de voorbije maanden heeft samengesteld', valt te lezen op de website van het AD. Weghorst zelf heeft het afgelopenj seizoen te kennen gegeven graag terug te keren naar de Eredivisie, maar dan wel naar zijn liefde FC Twente. Wordt ongetwijfeld vervolgd....
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties