Diverse Duitse media: 'Bayern München legt eerste contact met Erik ten Hag'

Sportnieuws
maandag, 06 mei 2024 om 22:03
copyright proshots 25166172
Bayern München is druk bezig met het vinden van een nieuwe trainer. Het lijstje met droomkandidaten is lang, maar geen enkele van die trainers wil naar de nummer twee van de Bundesliga van dit seizoen verkassen. En dus schakelt de directie door naar alternatieven en heeft het een eerste contact gelegd met Erik ten Hag.
Topkandidaat Xabi Alonso heeft reeds te kennen gegeven dat hij ook volgend seizoen aanblijft als coach van Bayer Leverkusen. Julian Nagelsmann, Ralf Rangnick en Unai Emery stonden ook op de shortlist, maar hebben allen te kennen gegeven niet beschikbaar te zijn voor de vacante vacature bij Bayern. 
Het Duitse medium Bild schrijft maandag dat er inmiddels een eerste contact is gelegd met Erik ten Hag. De Duitse tak van Sky bevestigd dit bericht en geeft daarbij aan dat Ten Hag oren heeft naar een overstap naar München, mits zijn huidige werkgever Manchester United van hem af wil. Ten Hag is geen onbekende bij Bayern. Tussen 2013 en 2015 had hij het beloftenelftal van Der Rekordmeister onder zijn hoede.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties