De Wolf was rap onder de indruk bij Feyenoord: 'Toen dacht ik: we hebben iets bijzonders'

Sportnieuws
vrijdag, 07 juni 2024 om 9:15
arne slot
John de Wolf wist direct wat voor vlees Feyenoord in de kuip had toen Arne Slot werd binnengehaald. De assistent-trainer had namelijk direct door dat Slot 'wat bijzonders' was. Tijdens het eerste gesprek tussen de vertrokken hoofdtrainer en zijn assistent was laatstgenoemde direct overtuigd. Inmiddels heeft Slot Feyenoord na drie succesvolle jaren achter zich gelaten en vervolgt hij zijn trainerscarrière bij Liverpool.
In de podcast De Klank Van krijgt De Wolf de vraag of hij ooit getwijfeld heeft aan de kwaliteiten van Slot. 'Nee', antwoordt de assistent kort maar krachtig. 'Op dag één kwam hij binnen met een presentatie, met zijn verhaal hoe hij wilde voetballen en hoe hij zich als mens voordeed. Toen dacht ik wel: we hebben wel iets bijzonders.' Feyenoord is momenteel op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer, waarbij vooral de naam van Brian Priske veelvuldig genoemd wordt. 

Dolenthousiast 

'Hij begon over Manchester City en Brighton, maar ook over zijn manier van spelen', vervolgt De Wolf. 'Hij zou daar elke dag mee bezig gaan op de training. Alles is uitgekomen van wat hij in het begin heeft gezegd.' De Wolf is zeer lovend over de prestaties van Slot. 'Ik zei dan: je maakt bij mij wat los, was ik nou maar weer voetballer.'

Nieuw avontuur

Slot heeft na één kampioenschap en het veroveren van de KNVB Beker afscheid genomen van Feyenoord en staat volgend seizoen langs de kant op Anfield. Naar verluidt neemt de oefenmeester mogelijk zijn aanvoerder Lutsharel Geertruida mee naar Engeland. Liverpool werd afgelopen seizoen derde in de Premier League, waardoor Slot ook na de zomer een Champions League-ploeg traint.
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties