Liverpool-aanvaller Gakpo weigert zich uit te laten over Slot: 'Ik heb hem nog niet eerder gesproken'

Sportnieuws
zaterdag, 01 juni 2024 om 12:30
copyright proshots 23351807
Arne Slot treedt vanaf zaterdag 1 juni officieel in dienst bij Liverpool. Echter hoeft hij nog niet meteen op het trainingsveld te verschijnen vanwege vakantie en spelers die zich voorbereiden op het EK voetbal. Bij Liverpool zal Slot een andere Nederlander tegenkomen, Cody Gakpo.
De aanvaller van Liverpool is benieuwd naar Arne Slot als nieuwe trainer, maar weigert op voorhand al lof toe te zwaaien aan zijn nieuwe coach. Bij De Telegraaf legt hij uit waarom hij niet te vroeg van stapel wil lopen wat betreft de opvolger van Jürgen Klopp. 'Ik weet het gewoon nog niet, hoe hij als trainer is en ik heb hem nog niet eerder gesproken', legt Gakpo uit. De buitenspeler vindt het vreemd om zich dan al uitgebreid uit te laten over zijn nieuwe trainer: 'Dan ga ik toch niet zomaar iets roepen? Maar ik weet wel dat hij ons bij PSV altijd heel moeilijk heeft gemaakt en als een heel goede trainer bekend staat, natuurlijk. Ik denk wel dat zijn visie goed zal passen, anders hadden ze hem niet aangesteld.'

Gakpo lijkt zich te kunnen richten op één positie

De voormalige PSV-speler vervolgt: 'Als je praat over verzorgd voetbal en hoog druk zetten, waarbij dat laatste een belangrijk kenmerk was van ons onder Jürgen Klopp, dan is dat ook iets wat we zeker gewend zijn', zegt de 25-jarige voetballer, die door de komst van Slot mogelijk zijn veelzijdige rol bij Liverpool kan verliezen. Klopp gebruikte Gakpo vanwege zijn verschillende kwaliteiten op veel posities, maar het spelen op een vaste positie is over het algemeen prettiger voor voetballers: 'Uiteindelijk zal er een gesprek plaatsvinden over de situatie van iedere speler en wat de plannen zijn', voegt Gakpo eraan toe.
Pak 50x of 100x je inzet als Real Madrid de Champions League wint! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Profiteer van 50% extra winst bij een winnende inzet op de Champions League-finale! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties