Feyenoord lijkt akkoord met nieuwe trainer: Deense Priske gaat Slot vervangen

Sportnieuws
zondag, 02 juni 2024 om 14:45
priske
Brian Priske wordt de opvolger van Arne Slot bij Feyenoord. De Deense trainer heeft persoonlijk overeenstemming bereikt met de Rotterdammers en staat te popelen om de functie te aanvaarden.
Priske was donderdag en vrijdag samen met zijn agent Christian Henriksen in Rotterdam. Daar werden de contractdetails met Dennis te Kloese besproken, werd er een persoonlijk akkoord bereikt en ontmoette Priske meteen andere belangrijke personen van de Rotterdamse club, zoals president-commissaris Toon van Bodegom.
De laatste hindernis blijft groen licht van Sparta Praag, de huidige werkgever van Priske, waar de trainer nog een lopend contract heeft. Feyenoord verwacht geen onoverkomelijke problemen in de onderhandelingen met Sparta Praag, maar zal wel een afkoopsom moeten betalen voor de voormalige Deense international.

Feyenoord haalde al twee spelers binnen

Als alles volgens plan verloopt, zal Priske volgende week een meerjarig contract ondertekenen bij Feyenoord en kan de Rotterdamse club samen met de nieuwe trainer op zoek gaan naar versterkingen. Aanvaller Anis Hadj Moussa en verdediger Gijs Smal zijn al vastgelegd. Dennis te Kloese regelde dit na overleg met trainer Arne Slot, hoewel Feyenoord toen al wist dat de trainer mogelijk zou vertrekken. Later meldde Liverpool zich inderdaad en vertrok Slot.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties