Barcelona kan speler voor minimaal 100 miljoen euro lozen bij club uit Saoedi-Arabië

Sportnieuws
vrijdag, 31 mei 2024 om 20:20
barcelona
FC Barcelona verkeert in een zware financiële situatie. Zo kan de club kersverse hoofdtrainer Hansi Flick momenteel niet inschrijven vanwege het overschreden salarislimiet. De club kan dus wel wat geld gebruiken. Volgens Mundo Deportivo houdt een club die actief is in de Saudi Professional League de situatie nauwlettend in de gaten en heeft een bod van meer dan honderd miljoen euro gedaan op Raphinha.
Als dat bedrag uiteindelijk wordt betaald, zou dat betekenen dat Barcelona flinke winst maakt op de Braziliaan, die twee jaar geleden voor 58 miljoen euro overkwam van Leeds United. Volgens MD is een van de machtigste clubs uit het Midden-Oosten geïnteresseerd in de vleugelspeler van Barcelona. Als de deal doorgaat, zal Barça ongeveer honderd miljoen euro incasseren. De club wil maar wat graag een speler verkopen vanwege de financiële problemen.
Het komt ook goed uit voor de club dat Raphinha de aandacht heeft getrokken in het Midden-Oosten. Hij is namelijk gezakt in de pikorde en staat op de rechtsbuitenpositie achter Lamine Yamal. De Braziliaan zal echter nog moeten worden overgehaald, aangezien hij eerder aanbiedingen uit het Midden-Oosten heeft afgewezen. De speler voelt zich namelijk goed op zijn plek bij de club en in de stad Barcelona. Het enige waar hij momenteel voor te porren is, is een terugkeer naar de Premier League.

Raphinha kan zijn zakken vullen in Saoedi-Arabië

Mundo Deportivo vraagt zich af of Raphinha bij zijn standpunt blijft, aangezien hij in Saoedi-Arabië veel geld kan verdienen. De krant beschrijft dat hij in Saoedi-Arabië 'goed bedekt' zal worden. Hij zal namelijk veel meer gaan verdienen dan bij Barcelona. De aanvaller kwam afgelopen seizoen tot 37 optredens voor de Catalanen.
Pak 50x of 100x je inzet als Real Madrid de Champions League wint! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Profiteer van 50% extra winst bij een winnende inzet op de Champions League-finale! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties