Analisten eensgezind welke drie spelers afvallen voor EK in selectie Oranje: 'Hij wankelt het meeste'

Sportnieuws
maandag, 27 mei 2024 om 21:58
copyright proshots 22251802
Woensdag 29 mei maakt bondscoach Ronald Koeman zijn 26-koppige selectie voor het EK voetbal 2024 bekend. In de voorselectie had Koeman plek ingeruimd voor dertig namen. Marten de Roon is inmiddels definitief afgehaakt met een blessure en dus moeten er nog drie afvallers aangewezen worden. De analisten bij het programma Voetbalpraat van ESPN zitten op één lijn wat betreft de thuisblijvers.
Aan tafel namen Willem Vissers, Kenneth Perez en Freek Jansen de voorselectie door en kwamen ze bij de eerste afvaller uit bij één van de vier doelmannen. Sparta-doelman Nick Olij is in de ogen van de analisten de keeper die niet mee gaat naar Duitsland. In de voorste linie is Steven Bergwijn degene die thuis kan blijven. 'Als je het rijtje met aanvallers ziet, is Steven Bergwijn degene die het meest wankelt', is Jansen van mening.
Blijft er nog één speler over die teleurgesteld moet gaan worden door Koeman. Perez denkt dat Ryan Gravenberch kind van de rekening is, maar ziet ook een sprankje hoop voor de oud-Ajacied. 'Als Frenkie de Jong meegaat, denk ik dat Gravenberch afvalt. Echter is De Jong nog altijd geblesseerd, dus de kans zit er in dat hij niet mee gaat.'

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties