Analist begint over wortelkanaalbehandeling na Conference League-finale: 'Dat viel mee'

Sportnieuws
donderdag, 30 mei 2024 om 9:50
copyright proshots 25378823
Olympiakos Piraeus heeft woensdagavond de Conference League-finale gewonnen. In de reguliere speeltijd waren de kansen spaarzaam, maar vlak voor het einde van de verlenging dook alsnog de schier onzichtbare Ayoub El Kaabi op. Op X klaagden talloze kijkers en ook analisten en commentatoren over het 'beroerde' niveau van de wedstrijd. Een greep uit de meest in het oog springende reacties.
De finale van de Conference League was op voorhand mede interessant omdat Olympiakos een veredelde thuiswedstrijd mocht spelen. De wedstrijd vond plaats in het stadion van rivaal AEK Athene, pakweg op vijftien kilometer van havenstad Piraeus. Op voorhand was dit ook een reden om de veiligheidsmaatregelen extra op te waarderen.

Weinig kansen

Volgens veel kijkers was de wedstrijd zelf het aanzien echter nauwelijks waard. Beide keepers moesten een paar keer in actie komen, maar verder grossierden beide ploegen in slordigheden en verdween menig voorzet over de achter-of zelfs zijlijn. Daarbij moet wel gezegd dat niet de aanvallende spelers, maar de verdedigers uitblinkers waren. Vooral Olympiakos neutraliseerde veel gevaar.

Eenduidig oordeel

Voor dergelijke nuances was op X weinig ruimte. Commentator en analist Vincent Schildkamp (o.m. ESPN) begon bijvoorbeeld over de wortelkanaalbehandeling die hij die ochtend had gekregen, en Jeroen Elshoff (NOS) kwam met een gifje van een verveelde Spongebob op de proppen. Ook andere kijkers spreken massaal van een 'saaie' wedstrijd.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties