Aangifte bij politie tegen Rico Verhoeven: 'Het was extreem onaangenaam'

Sportnieuws
vrijdag, 07 juni 2024 om 20:04
copyright proshots 14034880
De bekende bodybuilder en zakenman Tibor Koppers heeft aangifte bij de politie gedaan tegen Rico Verhoeven en diens manager Karim Erja. De Telegraaf weet te melden dat het om een zogezegde 'bedreiging in vereniging gaat'. Verhoeven en Erja zouden vorige week tijdens een vechtsportexpositie in het Tropenmuseum in Amsterdam te ver zijn gegaan in hun uitingen richting Koppers.
Esther Vroegh, advocate van Koppers, bevestigt tegenover De Telegraaf dat er aangifte is gedaan. In het verleden waren Koppers en Verhoeven zakenpartners. Samen hadden ze een lijn voor voedingssupplementen, High End Nutrition, wat uiteindelijk failliet is gegaan. Vervolgens zou er tussen Koppers en Verhoeven een ruzie ontstaan zijn over een bedrag van 750.000 euro.
In de aangifte, die in handen is van De Telegraaf, staat dat er achter de coulissen bij de vechtsportexpeditie een confrontatie is geweest tussen Koppers, Verhoeven en zijn manager Erja. 'Het was extreem onaangenaam. Een nachtmerrie. Rico heeft mij met een ijskoude blik en agressie bejegend. Ik ben extreem geschrokken. Karim zei: wij zijn nog niet klaar met jou. En Rico zei: op je knieën en excuses aanbieden!', luiden de woorden van Koppers in de aangifte.

Erja komt met een verklaring

De politie zou inmiddels beelden hebben opgevraagd bij het Tropenmuseum en de zaak verder in onderzoek hebben genomen. Volgens Erja is er niet veel gebeurd. 'Op donderdag 30 mei jl. waren Rico Verhoeven en ik aanwezig, als speciale genodigden, bij de pre-opening van de Martial Arts Wereldmuseum tentoonstelling in Amsterdam. Ik zag in mijn ooghoek dat Rico iemand streng toesprak en zag dat dit Tibor Koppers was. Eigenaar en directeur van High End Nutrition Supplements, waarvan Rico het gezicht was', klinkt het uit de mond van Erja.
'Ik hoorde dat Tibor Koppers er door Rico Verhoeven op werd gewezen dat hij op z’n minst het fatsoen moest hebben om zijn excuses aan te bieden als een vent en zeggen '’ik heb er een zooitje van gemaakt, ik kan dat nu niet meer terugdraaien, maar sorry, in plaats van mijzelf en tientallen anderen achter te laten met een financiële puinhoop’ . Rico voegde daaraan toe dat hij dat liever had gehad, dan dat hij hier op een feestelijke gelegenheid doet alsof er niets aan de hand is', gaat de manager van Verhoeven verder.
'Tibor Koppers gaf aan dat er fouten zijn gemaakt en wilde er nog een discussie van maken met argumenten. Ik mengde me in het gesprek en heb er aan toegevoegd dat de rechter tot twee keer toe heeft gesproken en die discussie al klaar is. Het enige wat er van je wordt gezegd is dat je het fatsoen hebt om je fouten toe te geven en klaar. Daarop zijn Rico en ik vertrokken, het andere deel van het museum in. Bij dit gesprek stonden continu twee beveiligingsmedewerkers van het Wereldmuseum overigens, die kunnen onderschrijven dat het een gewoon gesprek was waarin hij absoluut niet is bedreigd of geïntimideerd', spreekt Erja zich verder uit die tevens aangeeft vertrouwen te hebben in een goede afloop. 'Dit is iemand die bewust de media benadert in een poging om over de rug van Rico zijn blazoen schoon te vegen. Wij zullen met onze advocaat overleggen of wij in dezen ook stappen tegen deze man moeten ondernemen. Het is al vervelend genoeg en hij blijft maar bezig.'
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties