Voormalig kickbokskampioen teleurgesteld over vechtplannen Rico Verhoeven: 'Had ik nú willen zien'

Sportnieuws
maandag, 29 april 2024 om 16:30
copyright proshots 14034880
Remy Bonjasky vindt het jammer dat Rico Verhoeven pas in december weer van plan is de boksring te betreden. De voormalig kickbokskampioen schrijft in zijn column voor het AD dat hij Verhoeven maar wat graag had zien aantreden tegen de opkomende Levi Rigters. Rigters gaat het in mei echter eerst nog opnemen tegen Jahfarr Wilnis, terwijl Verhoeven na zijn Grand Prix-performance nog maanden in de wachtruimte plaatsneemt.
De 28-jarige Levi Rigters wordt door menig insider gezien als dé toekomstige uitdager van Verhoeven, die tijdens het Grand Prix-weekend nog maar eens liet zien dat hij niet zomaar is te verslaan. Tijdens de finale van dit evenement wist Rigters nog niet van de kampioen te winnen, maar de 'Prince of Kickboxing' wordt op trainingsgrond druk klaargestoomd om dat klusje in de toekomst wél te klaren.

Is de tijd al rijp?

Oud-kampioen Remy Bonjasky begrijpt welk traject Rigters aflegt, maar denkt dat de tijd nu eigenlijk ook al rijp is voor een nieuwe confrontatie. 'Verhoeven geeft aan dat hij pas in december weer vecht en dat vind ik jammer. Ik had nu Rigters tegen Verhoeven willen zien.' Rigters strijdt op 18 mei tijdens Glory 92 eerst tegen Jahfarr Wilnis, een ontmoeting waar Bonjasky weinig spanning verwacht. 'maar het blijft sport', houdt hij nog een slag om de arm.

Uitgestelde rentree

Bij eerdere vragen naar zijn wedstrijdplanning benadrukte Verhoeven telkens dat organisatie Glory bepaalt met wie hij vecht en wanneer. In aanloop naar zijn clash met Tariq 'Cookie' Osaro klonk er de nodige kritiek omdat de rentree van de wereldkampioen zo lang op zich had laten wachten. Met name door zijn Grand Prix-winst heeft Verhoeven deze geluiden aardig kunnen doen verstommen.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties