ūüé• Hilariteit om ontroerde Van Gelder: 'Ik zag in een flits mijn carri√®re voorbij komen'

Boulevard
dinsdag, 11 juni 2024 om 15:30
copyright proshots 14590158
Jack van Gelder is maandag goed op de hak genomen in het programma De Oranjezomer. De oud-commentator en presentator bij Oranjewedstrijden werd tijdens de uitzending geconfronteerd met beelden van het gelegenheidsprogramma Wij houden van Oranje (zaterdag uitgezonden, red.), waarin de volledige Oranjeselectie langskwam bij talkshowhost Héléne Hendriks en verslaggever Noa Vahle. Van Gelders emotionele lofuiting richting de spelersgroep zorgde een dag later voor hilariteit bij zijn collega-tafelgasten.
Van Gelder is de voorbije weken vaste gast bij De Oranjezomer en zat er zaterdag dan ook bij toen Ronald en Erwin Koeman als eersten aanschoven bij interviewer Héléne Hendriks. De oud-commentator van de Oranjewedstrijden, die befaamd is vanwege het doelpunt van Dennis Bergkamp (1998), was er al als verslaggever bij toen Ronald Koeman als speler de EK-beker in de lucht mocht houden.

Emotionele avond

Nu, decennia later, legt Van Gelder uit waarom het hem wat doet weer bij het Oranjeproces betrokken te raken. De presentator stopte in 2015 bij de NOS en bij Ziggo Sport kreeg het Nederlands elftal geen aandacht. Deze week was hij echter weer bij de groepstraining van Oranje en woonde hij als kers op de taart de afscheidsuitzending bij. 'We hadden het zo fijn met die spelers aan tafel, die zich op een geweldige manier presenteerden', blikte Van Gelder maandag terug. 'Toen schoot ik dus even vol'.

Een schot voor open doel

Uiteraard kunnen Hendriks en de redactie van het programma het op dit punt niet laten om het bewuste fragment nog eens te tonen, en dat zorgt voor grote hilariteit aan tafel. Onder meer Pieter Cobelens en Rutger Castricum parodieerden met zichtbaar plezier de ontboezemingen van hun collega. Toen Van Gelder later in de uitzending nóg maar eens op de hak werd genomen, grapte hij dat hij wel nooit meer zo open iets zou delen.
Profiteer van een free bet tot wel ‚ā¨100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties