🎥 EK 2024 | Bekijk het Oranje-spelershotel in Wolfsburg: 'Één verdieping, alstublieft'

Boulevard
dinsdag, 11 juni 2024 om 16:05
virgil van dijk
Op het moment van schrijven is het Nederlands elftal onderweg naar Wolfsburg, waar de voltallige selectie dinsdag neerstrijkt in het Ritz-Carlton Hotel. De vijfsterrenstek in de Volkswagenstad ligt, hoe toepasselijk, recht tegenover de Volkswagenfabriek en is de komende weken het basiskamp van de spelers. Verschillende video's op YouTube geven een impressie van de luxe die op het elftal te wachten ligt.
De stad Wolfsburg en het Volkswagen-imperium zijn sinds de jaren dertig van de vorige eeuw onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niet voor niets speelden Micky van de Ven en Wout Weghorst al in de Volkswagen Arena, het stadion van VFL Wolfsburg (afgelopen seizoen 12e in de Bundesliga, en de club van onder meer Vaclav Cerny en - bij de vrouwen - Fenna Kalma en (tot voor kort) Dominique Janssen).

Bedrijfscomplex

Recht tegenover de aloude Volkswagen Fabriek prijkt het Ritz-Carlton, onderdeel van een luxueuze keten die 21 landen en drie keer zoveel ketens beslaat. In een video van enkele jaren terug is 'mooi' te zien hoe direct het grote zwembad buiten het complex op de fabriek uitkijkt:

Om de hoek

Het hotel grossiert in de ruime vijfsterrenkamers en beschikt onder meer over een grote fitnessruimte. Met het hotel als uitvalsbasis kan Oranje eenvoudig uitwijken naar zijn trainingscentrum, dat in alle moderne gemakken is voorzien en de selectie tussen de wedstrijden door telkens weer op scherp moet krijgen. Familieleden van de Oranjespelers kunnen op zo'n 700 meter van het Ritz-Carlton verblijven en mogen de groep na de eerste en laatste groepswedstrijd ontmoeten.

Privéverdieping

De vraag is hoeveel andere bezoekers van het hotel mee zullen krijgen van de aanwezigheid van het Nederlands elftal. De KNVB heeft namelijk een volledige verdieping gereserveerd, en het is niet de bedoeling dat pottenkijkers daar langs gaan komen. Deze uitzonderingspositie ten spijt biedt een rondleiding in een gemiddelde 'deluxe kamer' nog altijd een goed beeld van de plekken waar de spelers zullen rusten. In een langere video komen ook de fitnessruimte en het grotere zwembad voorbij.
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties