Krijg bijna vier keer je inzet terug als Nederland wint van Argentinië

Krijg bijna vier keer je inzet terug als Nederland wint van Argentinië

Het WK 2022 zal het laatste kunststukje bij het Nederlands elftal worden voor Louis van Gaal. Na de succesvolle eindronde in 2014 waar Oranje een derde plaats wist te bemachtigen is de oefenmeester uit op een nieuwe stunt. En waarom zou het niet lukken? Het Nederlands elftal is één van de weinige landen die het hele jaar al in vorm is. En zoals Arjen Robben in 2014 al aan gaf, 'misschien heeft Van Gaal wel een gouden pik'.

De één kan hem niet uitstaan en de ander loopt met hem weg. Met Louis van Gaal als bondscoach van het Nederlands elftal is er altijd reuring in de tent en zijn de persconferenties nooit saai. Maar het belangrijkste zijn de prestaties van zijn elftal. Daar kan dit jaar alleen maar respect mee worden afgedwongen. Een fraaie campagne in de Nations League werd beloond met een plaats bij de Final Four en die serie wedstrijden heeft er toe geleid dat Oranje een grote outsider is voor winst van het WK.

Kijken we naar de prognose van de wedkantoren dan vinden we Nederland terug op een zesde positie op het lijstje met kanshebbers voor de eindzege. Het moet Brazilië, Argentinië, Frankrijk, Engeland en Portugal voor zich dulden. Je krijgt maar liefst 15.00 keer je inzet terug als Nederland het WK wint. Een plaats in de halve finale wordt beloond met een odd van 2.37. Om het overzichtelijk te houden hebben we alle mogelijke wedopties inclusief odds voor je op een rijtje gezet.

Voorspelling Odd
Nederland wint het WK 15.00
Nederland bereikt de halve finale 2.37
Nederland bereikt de finale 6.50

Wint Nederland in de kwartfinales van Argentinië? Dan levert dat je een odd op van 3.90! Een zege voor de Argentijnen krijgt een odd van 2.20.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Maak elke wedstrijd van Oranje kans op 2500 euro cash door deze zes vragen in te vullen.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.