Wedden op Voetbal: Topfavoriet Feyenoord kan bij winst op Heracles plek twee Eredivisie veroveren

Wedden op Voetbal: Topfavoriet Feyenoord kan bij winst op Heracles plek twee Eredivisie veroveren

Vanavond krijgt Feyenoord de kans om de tweede plaats in de Eredivisie over te nemen van PSV. Voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo worden de Rotterdammers als topfavoriet gezien.

Vanavond is de inhaalwedstrijd tussen Feyenoord en Heracles Almelo. Bij winst van de Rotterdammers stijgen ze naar de tweede plek en blijven ze in het kielzog zitten van de grote concurrent Ajax. Bookmaker Bet365 ziet Feyenoord als de absolute topfavoriet voor het duel van vanavond.

Bij winst van Feyenoord krijg je 1,25 keer je inzet terug. Een gelijkspel levert zes keer je inleg op en een onverwachte overwinning voor Heracles maar liefst 11 keer! Feyenoord verkeert de laatste vijf wedstrijden in bloedvorm, terwijl de Almeloërs hun goede vorm van vorig jaar nog niet hebben weten te vinden.

Wil je nog een extra gokje wagen? Mocht Cyriel Dessers het eerste of het laatste doelpunt maken dan krijg je voor iedere euro die je inzet vijf maal de inleg terug. Gokje wagen op een doelpuntrijke wedstrijd? Mochten beide teams scoren dan krijg je twee keer je inleg terug.

Door de goede vorm van de Rotterdammers is hun quotering voor het winnen van de Eredivisie iets gedaald. Als Feyenoord landskampioen wordt krijg je 6,50 keer je inzet terug. Vanavond krijgt de Rotterdamse club de perfecte kans om in het spoor van de Amsterdamse rivaal te blijven!

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.
Lees meer over:
Wedden op voetbal Feyenoord