Manchester United krijgt herkansing tegen Aston Villa | Heeft Van de Beek krediet verspeeld?

Manchester United krijgt herkansing tegen Aston Villa | Heeft Van de Beek krediet verspeeld?

Manchester United speelt donderdagavond een thuiswedstrijd in de League Cup tegen Aston Villa. Zondag j.l. werd de ploeg van trainer Erik ten Hag in de competitie afgedroogd door Villa. In Birmingham verloor het kansloos met 3-1. Ten Hag kreeg veel kritiek over zijn gemaakte keuzes en wederom scoorde Donny van de Beek een zware onvoldoende. Krijgt de Nederlander donderdag nogmaals een kans van zijn trainer?

De sterke reeks waar Manchester United mee bezig was kwam afgelopen zondag abrupt ten einde. Uit bij Aston Villa speelde de ploeg van trainer Erik ten Hag zeer slordig, maakt het veel verdedigende fouten en verloor het kansloos met 3-1. Door de nederlaag raakte het de plaats in de felbegeerde top-4 kwijt. Daags na die verliespartij treft het opnieuw Aston Villa, ditmaal in de derde ronde van de League Cup. Alle bekertoernooien worden dit seizoen zeer serieus genomen en daardoor wordt ook verwacht dat The Mancunians met een sterke opstelling zullen gaan starten.

Grote vraag is of Donny van de Beek weer een kans gaat krijgen in de basiself. De oud-Ajacied kende een periode van lange absentie en kreeg vorige week in het uitduel tegen Real Sociedad eindelijk een basisplaats. Dat verliep niet naar behoren, maar Van de Beek kreeg vervolgens ook in het Premier League-duel met Aston Villa een basisplaats. Dat optreden was nog slechter dan tegen Real Sociedad en de kritieken in de Britse media waren dan ook niet mals. Wij achten de kans groot dat de middenvelder donderdagavond weer vanaf de bank zal moeten toekijken hoe zijn ploeggenoten zich proberen te plaatsen voor de achtste finales.

Zie jij United wel winnen in de League Cup van Aston Villa? Dan krijg je maar liefst 1.72 keer je inzet terug!

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Wil jij wedden op het WK voetbal in Qatar? Bekijk hier onze voorbeschouwingen en wedtips.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.