Halve finale League Cup | Ten Hag op jacht naar eerste prijs met Manchester United

Wedden op voetbal
woensdag, 25 januari 2023 om 10:05
Copyright ProShots 17622915
De euforie na de overwinning op Manchester City is niet lang blijven hangen bij Manchester United. Een gelijkspel tegen Crystal Palace en de nederlaag tegen Arsenal hebben 'The Mancunians' weer met beide voeten terug op aarde gezet. Woensdag wacht een zeer belangrijk duel, namelijk de halve finale in de League Cup tegen Nottingham Forest.
Erik ten Hag leek met zijn Manchester United helemaal terug te zijn in de titelrace. De winning-streak na de winterbreak was indrukwekkend met als hoogtepunt de thuiszege op aartsrivaal Manchester City. Echter kunnen de titelaspiraties weer de kast in, want tegen Crystal Palace en Arsenal werden vijf verliespunten geleden, allen in de blessuretijd van de wedstrijd. Die klap kwam hard aan en Ten Hag was daarna ook duidelijk in zijn oordeel. 'Wij zijn nog geen topteam', was het heldere standpunt van de Tukker.
Toch mag men in Manchester uiterst tevreden zijn over het verloop van het seizoen. De ploeg strijd nog volop mee om een Champions League-ticket, speelt tegen FC Barcelona in de Europa League en maakt nog kans op het winnen van zowel de FA Cup als de League Cup. In laatstgenoemd toernooi speelt het woensdagavond de halve finale tegen het nietige Nottingham Forest. De ploeg staat keurig dertiende in de Premier League. Op tweede kerstdag verloor het op bezoek bij Manchester met 3-0.

Wedtips Nottingham Forest - Manchester United

VoorspellingQuotering
Marcus Rashford scoort2.62
Manchester United wint1.71
Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties