Grootste stuntploeg van dit WK wil ook Lewandowski bedwingen

Grootste stuntploeg van dit WK wil ook Lewandowski bedwingen

Iedereen die Saoedi-Arabië een warm hart toedraagt was in de wolken na de eerste poulewedstrijd op het WK 2022 in Qatar. Een zege op Argentinië, statistisch gezien de grootste 'upset' op een WK ooit, werd vooraf door helemaal niemand verwacht. De koning van Saoedi-Arabië was zelfs zo blij dat hij een nationale feestdag aankondigde. Nu wacht het land een nieuwe opponent, en mag het hopen op eenzelfde stunt. Als de spelers maar niet te hard gefeest hebben...

Verhoudingen Polen tegen Saoedi-Arabië

Een nieuwe overwinning van Saoedi-Arabië levert je ruim vijf keer je inzet op. De quotering van 5.30 bij een overwinning op Polen is beduidend lager dan de 26.00 die je kreeg bij de zege op Argentinië, maar nog altijd behoorlijk veel voor iedereen met dollartekens in hun ogen. Zelfs een doelpunt van Saoedi-Arabië levert al 1.72 keer je inzet op.

Daarmee zijn de verhoudingen vooraf duidelijk, zeker als je meeneemt dat Polen op de FIFA-ranglijst behoorlijk in het voordeel is. Polen staat 26e, Saoedi-Arabië twee keer zo laag, net buiten de top-50. Een overwinning voor Polen levert je 1.75 keer je geld op, wat iedereen die vooraf op het WK gewed heeft als gratis geld zag.

Lewandowski en WK's geen goede combi

Alle aandacht gaat bij dit treffen natuurlijk uit naar Robert Lewandowski. De goalgetter van FC Barcelona schiet al jarenlang nationale competities en de Champions League aan flarden, maar op WK's wil het nog niet lukken. In 2018 kwam hij niet tot scoren en de openingswedstrijd tegen Mexico op dit WK was een teleurstellende 0-0. Toch loopt Lewa in Polen meer dan 1-op-1 (76 doelpunten), is hij met 136 wedstrijden recordinternational en mag hij zich aanvoerder van de ploeg noemen. Een doelpunt van Lewandowski levert een quotering van 1.73 op, wat vrij laag is. Er worden amper doelpunten verwacht, minder dan 2.5 doelpunt levert een lagere quotering op dan als er meer dan 2.5 doelpunten gescoord worden.

Beste wedtip Polen - Saoedi-Arabië

Weddenschap Quotering
Saoedi-Arabië over 0.5 doelpunt 1.72

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Maak elke wedstrijd van Oranje kans op 2500 euro cash door deze zes vragen in te vullen.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Poll

Wie denk jij dat er gaat winnen?

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.