Eindzege stuntploeg Marokko levert tien keer je inzet op, Frankrijk favoriet bij de 'bookies'

Eindzege stuntploeg Marokko levert tien keer je inzet op, Frankrijk favoriet bij de 'bookies'

Nog vier landen zijn in de race om de felbegeerde wereldbeker. Dinsdag 13 december wordt de eerste halve finale gespeeld, die tussen Argentinië en Kroatië. Op woensdag 14 december strijden Frankrijk en Marokko om een plaats in de finale. Wij hebben gekeken wat de wedkantoren verwachten van alle landen die nog actief zijn in Qatar.

Na het wegvallen van Brazilië is Frankrijk de torenhoge favoriet. In de kwartfinale won het moeizaam van Engeland. In de halve finale kunnen de Fransen wederom hun borst nat maken. Dé stuntploeg van het toernooi, Marokko, is de tegenstander. Frankrijk scoorde tot op heden al elf keer dit WK, maar de Marokkanen incasseerden slechts één tegendoelpunt. Nota bene een eigen goal in het duel met Canada. Mochten de Fransen wereldkampioen worden dan krijg je 2.10 keer je inzet terug. Een eindzege voor Marokko wordt beloond met maar liefst tien keer je inzet.

Dinsdag 13 december wordt de eerste halve finale gespeeld en die gaat tussen Argentinië en Kroatië. De Kroaten stonden in 2018 in de finale die ze verloren van Frankrijk. Een herhaling van die eindstrijd is dus mogelijk. Kroatië is bezig aan een ijzersterk toernooi en onderstreepte dat met het elimineren van Brazilië. Het verhaal van Argentinië is duidelijk. Het versloeg Nederland na een slijtageslag. Het gaf een riante 2-0 voorsprong weg en liet, niet voor de eerste keer dit toernooi, zien dat het erg kwetsbaar is. Een eindzege voor de Argentijnen levert je 2.70 keer je inzet op terwijl Kroatië weinig kansen toegedicht krijgt van de wedkantoren. De odd is maar liefst 8.50.

In onderstaande tabel staan de verwachtingen van de bookmakers weergegeven. Het speelschema is hier terug te vinden.

Behaalt finale Winnaar
Frankrijk  1.22 2.10
Argentinië 1.36 2.70
Kroatië 3.20 8.50
Marokko 4.33 10.00

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.