Crisisoverleg in Amsterdam | Schreuder mag blijven, maar staf wordt uitgebreid

Crisisoverleg in Amsterdam | Schreuder mag blijven, maar staf wordt uitgebreid

De kans is groot dat Alfred Schreuder de beschikking krijgt over een extra assistent. Vrijdag, twee dagen voor de Klassieker tegen Feyenoord (1-1), gaf de volledige Ajax-selectie aan ontevreden te zijn over de huidige staf, maar reeds daarvoor werd erover nagedacht de boel op te schudden. Inmiddels is er een spoedberaad geweest in Amsterdam en is de uitkomst dat Schreuder mag blijven, zo weet De Telegraaf te melden.

Het gesprek van vrijdag – zonder trainers – in de kleedkamer was een initiatief van de spelersraad van Ajax, die uit Dusan Tadic, Steven Berghuis, Edson Alvarez, Davy Klaassen en Jurriën Timber bestaat. Na de vraag van mental-coach Joost Leenders wie zich allemaal aan de staf stoorde, stak iedereen zijn hand op. Besloten werd dat gevoel tot na de Klassieker te ’parkeren’ en deze week verder te praten.

Maandag was er ondanks het gelijkspel bij koploper Feyenoord (1-1) crisisoverleg in de Johan Cruijff ArenA, waarvan de uitkomst vooralsnog is dat Schreuder mag blijven. De Ajax-leiding erkent dat beloftes aan de nieuwe Ajax-trainer niet zijn nagekomen, bespeurde tegen Feyenoord veerkracht in het team en heeft er vertrouwen in dat tegen FC Volendam (thuis), Excelsior (uit), Cambuur (uit) en RKC (thuis) twaalf punten worden gepakt.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.