Wedden op sport vandaag | Topper Brazilië-Argentinië en de NITTO ATP Finals

Wedden op sport
dinsdag, 16 november 2021 om 15:12
Copyright ProShots 13298127
Sportbookies zet op een rijtje waar je kan vandaag, 16 november, op kan wedden in de nationale en internationale sport. Interessant vandaag is onder andere de WK-kwalificatie en de ATP Nitto finals bij de tennis in Turijn. Het Nederlands elftal komt vandaag in actie en bij de tennis wordt een topwedstrijd gespeeld tussen Alexander Zverev en Daniil Medvedev.

Wedden op Nederland-Noorwegen

De formatie van Louis van Gaal speelt om 20.45 uur Nederlandse tijd tegen Noorwegen. Bij TOTO staat een overwinning van de Oranje-spelers genoteerd op 1,51 keer je inzet. Een gelijkspel betekent 4,45 keer je inleg en een nederlaag 7,00 keer je inzet.
Een andere wedstrijd die leuk is betreft Wales-België. Een overwinning van de Rode Duivels, die alle wedstrijden in de poule al hebben gewonnen, betekent twee keer je inleg bij Bet365. Dat lijkt een zekerheidje. Een stuntje van Wales betekent 3,75 keer je inleg.   
Om half één s' nachts wordt in Zuid-Amerika de topper gespeeld tussen Brazilië en Argentinië. De Argentijnen spelen thuis en hebben een quote van 2,10, een gelijkspel staat op 3,20 en 3,75 keer je inzet als de Brazilianen aan het langste eind trekken. In de zomer bij de Copa won Argentinië met penalty's de finale van Brazilië. 

ATP Finals in Turijn

In Turijn wordt om 14.00 uur een serieuze wedstrijd gespeeld. Alexander Zverev ontmoet dan Daniil Medvedev. Medvedev heeft bij Bet365 een quote van 1,53 als hij weet te winnen. Die van Zverev, die als derde favoriet wordt gezien voor de eindzege van het toernooi, betekent 2,50 keer je inzet. Matteo Berrettini, mits voldoende fit, speelt vanavond om 21.00u tegen Hubert Hurkacz. Hiervoor staat een quote van 2,62 voor de Italiaan. Dat is relatief hoog, waarschijnlijk omdat hij eerder deze week geblesseerd moest afhaken.  

Je kan ook inzetten op de winnaar van het toernooi. Djokovic is de favoriet met een quote van 2,37. Daniil Medvedev staat op 3,40 en Alexander Zverev op 5,50. Deze drie heren lijken de enige kandidaten om het toernooi te winnen. Mogelijk is Zverev een goede gok, hij won de ATP finals ook al in 2018 en de afgelopen jaren hebben de grote favorieten het toernooi niet gewonnen.   

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties