Ultieme wedtip NBA: Waarom de nummer laatst gaat winnen tegen de regerend kampioen

Wedden op sport
maandag, 20 maart 2023 om 16:15
nba
Het reguliere NBA-seizoen nadert zijn einde en het belooft een schitterende eindspurt voor sommige teams te worden. Milwaukee Bucks is al veilig voor de playoffs en de Celtics zullen het ook vast wel halen, maar in zowel de Eastern als de Western Conference strijden vele teams voor een plekje bij de beste tien of zes. Wij hebben de beste NBA-tips op een rijtje gezet, met uitleg waarom deze waarschijnlijk gaan vallen!

Beste NBA wedtips 20 maart

WedstrijdWeddenschapQuotering
Charlotte Hornets - Indiana PacersIndiana Pacers wint1.83
Houston Rockets - Golden State WarriorsHouston Rockets +6.52.48
Memphis Grizzlies - Dallas MavericksMemphis Grizzlies wint1.78

Uitleg NBA wedtips

De Charlotte Hornets spelen nergens meer om, terwijl de Indiana Pacers nog in een loeispannende race om plek 10 verzeild is. De Pacers staan twaalfde in de Eastern Conference, met evenveel punten als de nummer elf en slechts een paar overwinningen verwijderd van een plek die recht geeft op de playoffs. De Pacers halen meer punten buitenshuis dan de Hornets thuis doen (0.371 om 0.314) en zijn een stuk beter in vorm. De Hornets hebben de laatste zes thuiswedstrijden verloren terwijl de Pacers juist vijf van de laatste zeven uitwedstrijden wonnen.
Wij wilden eigenlijk de Houston Rockets gewoon normaal tippen, met een quotering van 4.50. We hebben echter gekozen voor iets meer zekerheid. De quotering voor de rode lantaarndrager in de Western Conference is nog steeds hoog, maar mochten ze met een klein verschil (zes punten of minder) verliezen krijg je alsnog winst door de handicap. De Rockets hebben een score van 0.324 thuis (12 van de 37 wedstrijden gewonnen), terwijl GSW extreem slechts is buitenshuis. In eigen stadion haalt de kampioen van 2022 een winstpercentage van 81%, tegenover slechts 19% als ze uit spelen. Houston heeft ook nog eens drie van de laatste vier thuiswedstrijden gewonnen, terwijl GSW maar liefst elf uitwedstrijden op rij heeft verloren.
Memphis Grizzlies zijn de laatste paar wedstrijden wat minder in vorm, met een goede reden. Hun sterspeler Ja Morant werd acht wedstrijden geschorst om bizar gedrag. De MVP was de Grizzlies kan deze wedstrijd zijn rentree maken, terwijl de sterren van Dallas Mavericks juist met pijntjes kampen. Achter de aanwezigheid van Luka Doncic en Kyrie Irving staat een vraagteken. Grizzlies is de nummer twee van de Western Conference, Dallas Mavericks staat zesde. Thuis heeft Memphis Grizzlies het hoogste winpercentage van alle ploegen, meer dan 85%. Dallas Mavericks wint slechts 40% van de uitwedstrijden. Daarom tippen wij dat de Grizzlies gaan winnen!
Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties