Beste NBA wedtips: Topper tussen nummer 1 en 2 heeft een ondergewaardeerde uitploeg

Beste NBA wedtips: Topper tussen nummer 1 en 2 heeft een ondergewaardeerde uitploeg

Haast elke dag wordt er in de NBA wel een aantal wedstrijden gespeeld, zo ook vannacht weer. Wij hebben de beste NBA wedtips van de wedstrijden van 14 februari (de nacht van 15 februari) voor je uitgezocht, met uitleg waarom wij denken dat deze tips daadwerkelijk uitkomen.

Beste wedtips NBA 14 februari

Wedstrijd Weddenschap Quotering
Normaal
Phoenix Suns - Sacramento Kings Phoenix Suns wint 1.67
Portland Trail Blazers - Washington Wizards Portland Trail Blazers wint 1.64
High-risk, high-reward
Milwaukee Bucks - Boston Celtics Boston Celtics wint 4.20
Los Angeles Clippers - Golden State Warriors Golden State Warriors wint 3.80

Verantwoording wedtips

Phoenix Suns wint in eigen stadion zo'n 68% van de wedstrijden (19-9), terwijl Sacramento Kings buitenshuis slechts 56% wint (15-12). Deze wedstrijd is al eerder gespeeld dit seizoen, toen wonnen de Suns nipt bij de Kings. Bovendien is de thuisploeg in een stuk betere vorm dan de uitploeg, wat voor ons de definitieve doorslag geeft.

Portland Trail Blazers was onze eerste pick, met een reden. Portland staat hoger op de ranglijst dan de Washington Wizards, won de eerste onderlinge wedstrijd én speelt thuis. Vooral dat thuisvoordeel mag niet onderschat worden. In eigen huis won Portland 55% van de wedstrijden dit seizoen tot nu toe, de Wizards wonnen buitenshuis slechts 40%. Daardoor is een nieuwe zege voor de Blazers vrij aannemelijk.

Milwaukee Bucks tegen de Boston Celtics is een echte topwedstrijd. Vorig seizoen eindigden beide teams als nummer 2 en 3 in de Eastern Conference, met exact hetzelfde aantal punten. In de kwartfinale van de playoffs moesten ze weer tegen elkaar en wonnen de Celtics met 4-3. Nu staan ze op plek 1 en 2 in de Eastern Conference, weer met bijna hetzelfde aantal punten. De Celtics wonnen de laatste vier onderlinge wedstrijden en zijn de best presterende uitploeg van de gehele NBA. Daarom is een quotering van 4.20 vrij hoog en wat ons betreft een gokje met een kleine inzet waard.

Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor de Golden State Warriors. Vorig seizoen wonnen ze de NBA, ze staan bijna even hoog als de Clippers (die thuis vrij matig zijn), en zijn iets beter in vorm dan de tegenstander. Dezelfde strategie als met de Celtics zou ik hier ook toepassen: Een laag bedrag inzetten, om alsnog bij winst een mooi bedrag terug te krijgen.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.
Lees meer over:
Wedden op sport Wedden op NBA

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties