Favorieten Roland Garros: Alcaraz na wervelend optreden topkandidaat, oppassen voor Djokovic

Favorieten Roland Garros: Alcaraz na wervelend optreden topkandidaat, oppassen voor Djokovic

Roland Garros wordt van zondag 28 mei tot en met zondag 11 juni gespeeld. Als we afgaan op de vorm is Carlos Alcaraz de grootste kanshebber. De 20-jarige Spanjaard won in de voorbije weken de toernooien van Barcelona en Madrid. Alcaraz kan echter flinke concurrentie tegemoet zien van onder meer Novak Djokovic, Stefanos Tsitsipas, Holger Rune en de verrassend goed presterende Daniil Medvedev. Rafael Nadal, de onbetwiste koning van Roland Garros, is niet van de partij vanwege blessureleed.

Het laatste grote voorbereidingstoernooi op Roland Garros heeft de kaarten flink door elkaar geschud. Alcaraz werd al in een zeer vroeg stadium uitgeschakeld door de onbekende Hongaarse qualifier Fabian Marozsan. Ook Djokovic maakte zijn status als favoriet niet waar door het onderspit te delven tegen verliezend finalist Holger Rune. Een nieuwe generatie dient zich aan en dat werd goed zichtbaar op het masterstoernooi in Rome.

Jongelingen Holger Rune en Casper Ruud doen een aanval op de top-3 en hebben laten zien van iedereen te kunnen winnen. Met name op gravel komen de Scandinaviërs goed uit de voeten. Stefanos Tsitsipas en Daniil Medvedev hebben zich al langere tijd genesteld in de mondiale top en met name het spel van laatstgenoemde heeft vriend en vijand verbaasd. Medvedev heeft een hekel aan het gravel, maar won in Rome voor het eerst in zijn loopbaan een masterstoernooi op het gemalen baksteen. Gaat hij dé verrassing worden in Parijs?

Update 09-06 (na kwartfinales)

Medvedev vloog er in de eerste ronde uit en ook Sinner heeft zich laten verrassen door een underdog. Voor de rest weinig verrassingen bij de échte toppers. Djokovic heeft zich geplaatst voor de halve finales, net als Alcaraz, die outsider Stefanos Tsitsipas omverblies. De overige halve finalisten zijn Ruud en Zverev. Dat doet het volgende met de quoteringen:

Favorieten Roland Garros (kwartfinales)

Naam Quotering eindwinst
Carlos Alcaraz 1.70
Novak Djokovic 3.40
Casper Ruud 9.00
Alexander Zverev 10.00

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties