Bookmakers: Hamilton favoriet voor WK-titel én overwinning in Abu Dhabi

Bookmakers: Hamilton favoriet voor WK-titel én overwinning in Abu Dhabi

Als het aan de bookmakers ligt dan gaat Lewis Hamilton komend weekend wereldkampioen worden in Abu Dhabi. De Brit won de voorlaatste Grand Prix na een thriller met Max Verstappen met rode vlaggen, meerdere penalty's voor Verstappen en een aanrijding op elkaar. Bij Bet365 krijg je 2,75 keer je inzet uitgekeerd als Verstappen zondag wereldkampioen wordt. Bij Bwin staat daar eveneens 2,75 euro tegenover.

Een wereldtitel voor Hamilton betekent 1,44 keer je inzet. De verhoudingen om de Grand Prix te winnen liggen bijna hetzelfde, wat logisch is, want de winnaar van de Grand Prix wordt ook de winnaar in de WK-stand, waar beide heren nu exact evenveel punten hebben met 369,5 stuks. Verstappen staat bij Bet365 genoteerd op 2,87 om de race in Abu Dhabi te winnen, Hamilton op 1,44.

Wedden op constructeurstitel

Het constructeurskampioenschap lijkt kansloos voor Red Bull Racing. Het team van Christian Horner staat 38 punten achter en er worden voor nummer één en twee in de race, zonder snelste ronde, 43 punten uitgedeeld. Dan zouden de Mercedessen al bijna beiden moeten uitvallen. Voor het constructeurskampioenschap van Red Bull wordt 11,00 keer je inzet uitgekeerd.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomst-kado van 100 euro.

stappen Collide! | 2021 Saudi Arabian Grand Prix - YouTube

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.