Zlatan Ibrahimovic wil haast maken en denkt aan Feyenoord-target als ideale trainer AC Milan

Sportnieuws
dinsdag, 30 april 2024 om 16:37
copyright proshots 22415471
Er is een zeer opmerkelijk gerucht vanuit Italië overgevlogen naar Nederland. AC Milan zou de onderhandelingen met trainerskandidaat Julen Lopetegui stil hebben gezet, omdat adviseur Zlatan Ibrahimovic het meer ziet zitten in de komst van Mark van Bommel. Dat zou betekenen dat Feyenoord concurrentie krijgt, aangezien de Rotterdammers ook geïnteresseerd zouden zijn.
Jurriaan van Wessem komt op X naar buiten met dit opvallende nieuws. De journalist meldt dat Lopetegui vrij overtuigd was van zijn zaak en op weg leek naar Milaan. Maar de mening van Zlatan gooide roet in het eten van de Spanjaard. De Zweedse legende wil namelijk dat Van Bommel volgend seizoen voor de groep komt te staan. De dagen van de Nederlander bij FC Antwerp lijken namelijk wel geteld te zijn, en in dat geval kan hij zich misschien gaan opmaken voor een veel groter avontuur.

De concurrent voor zijn

Volgens de directeur van Giorgio Press heeft Ibrahimovic' actie alles te maken met de interesse van Feyenoord in Van Bommel. Door die serieuze interesse wil Milan haast maken en snel handelen, voor de club uit de Maasstad eerder is. De oud-PSV'er werd afgelopen seizoen kampioen in de Jupiler Pro League en legde beslag op de titel. Dit seizoen staat Antwerp laatste in de kampioenspoule, al maken ze nog wel kans op het winnen van de Croky Cup (waar ze in de finale tegen Union Saint-Gillis spelen op 9 mei, red.). 

Stevige kritiek 

Peter Vandenbempt was bij Sporza laatst nog zeer kritisch op de Nederlandse trainer, die met name in de play-offs slecht presteert. 'Drie van de achttien punten, dat is tragisch slecht. Een karrenvracht aan tegendoelpunten, dat is ook geen gewoonte geweest onder Mark Van Bommel. Waar is die bende krijgers op de Bosuil gebleven, het Antwerp van vorig seizoen? Het heilige vuur is een waakvlammetje geworden.'

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties