'Arne Slot is een betere trainer dan Jürgen Klopp'

Sportnieuws
dinsdag, 30 april 2024 om 13:57
jurgen klopp
Süleyman Öztürk denkt dat Arne Slot een betere trainer is dan Jürgen Klopp, de manager die hij op gaat volgen bij Liverpool. Öztürk denkt bij VI Uncensored dat Klopp overschat wordt en te weinig prijzen heeft gepakt voor zijn status.
Volgens de presentator van het programma heeft Öztürk hem gezegd dat Slot een betere trainer is dan Klopp. Dat moet hij nog even uitleggen. 'Ik heb een paar dagen geleden op X gezegd dat de lat niet zo hoog ligt bij Liverpool', zo begint Süley, die nog altijd achter zijn woorden staat. 'Jürgen Klopp is de afgelopen negen seizoen eenmaal kampioen geworden. Je moet het wel in perspectief plaatsen. Ik denk dat zijn prestaties opgeblazen worden.'
De journalist van VI nuanceert zijn woorden wel een beetje. 'Natuurlijk heeft hij de Champions League gewonnen en heeft de hele club van een nieuwe energie voorzien, maar de kans is heel groot dat Guardiola weer de titel pakt, of dat Arteta zijn levenswerk bekroont met een landstitel. Als je het vanuit dat perspectief gaat bekijken heeft Klopp maar één keer de strijd gewonnen.
Vooral de vergelijking met Guardiola loopt mank. 'Natuurlijk heeft Klopp voor het eerst sinds 1990 de titel gepakt en zit daar veel sentiment aan, maar als je dat gaat lossnijden en bekijkt wat hij nou heeft gepresteerd ten opzichte van Guardiola, dan kan Arne Slot dat beter doen. Het is niet zo dat je in de voetsporen treedt van iemand die elk jaar alles gewonnen heeft', zo denkt Süley.

Elke drie dagen tegen José Mourinho

Hoewel Öztürk denkt dat Slot het beter kan doen dan Klopp, waarschuwt hij nog wel dat de trainer niet te licht over de overstap moet denken. 'Het is alsof je elke drie dagen tegen José Mourinho moet. Dat vergeten we weleens, dat er zoveel goede managers in de Premier League zijn. Slot moet nu elke drie, vier dagen, het hele jaar door, een examen afleggen. Elke tegenstander is lastig, want overal zit een trainer in de categorie van Arne Slot. Hij is omringd door Arne Slots. Het is een WK voor trainers.'

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties