Zaakwaarnemer van topspits gaat in op geruchten: 'Dit is nonsens, fake nieuws'

Sportnieuws
zondag, 12 mei 2024 om 12:19
lewandowski
De zaakwaarnemer van Robert Lewandowski heeft gereageerd op het nieuws dat de Spaanse krant Sport gisteren naar buiten bracht. Sport schreef dat Lewandowski door de clubleiding van FC Barcelona als vervangbaar werd beschouwd en dat hij op de nominatie stond om te vertrekken. Volgens zijn zaakwaarnemer blijkt daar echter helemaal niets van waar.
Sport schreef dat Pini Zahavi, de zaakwaarnemer van de Poolse spits, volgende week om de tafel gaat met technisch directeur Deco en hoofdtrainer Xavi om het mogelijke vertrek van zijn cliënt te bespreken. Lewandowski verdient een megasalaris, dat bovendien volgend jaar nog verder toeneemt, waardoor zijn vertrek ruimte kan maken voor nieuwe spelers.
'De situatie zal met het grootste respect worden behandeld, want Lewandowski wordt beschouwd als een geweldige professional die in 2022 voor Barça koos. Xavi wil komend seizoen een revolutie teweegbrengen in de aanval en hij beschouwt Lewandowski als vervangbaar', zo schrijft Sport bovendien.
Inmiddels heeft Zahavi gereageerd op de berichten die naar buiten zijn gebracht. 'Het is nonsens, fake nieuws. Lewandowski blijft voor 100% bij Barcelona volgend seizoen', zo vertelde hij aan de Poolse journalist Tomasz Włodarczyk van de sportwebsite Meczyki.
Lewandowski wordt aankomende zomer 36 jaar en kent een moeilijker tweede seizoen dan hoe het hem verging in zijn eerste seizoen in Catalonië. Toen was hij goed voor 33 doelpunten en 8 assists in 46 wedstrijden en won met Barcelona de landstitel. Dit seizoen grijpt Barcelona naast alle prijzen en was Lewandowski iets minder productief: 24 doelpunten en 9 assists in 45 wedstrijden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties