'Zaakwaarnemer Potter speelt spel keihard, Ajax heeft er bijna genoeg van'

Sportnieuws
zaterdag, 04 mei 2024 om 15:52
potter
John Morris, de zaakwaarnemer van Graham Potter, stelt zich hard op in de onderhandelingen met Ajax, zo schrijft journalist Sam C. op X. Dat kan echter zomaar averechts werken, daar het geduld van Ajax zo langzamerhand opraakt. De situatie is 'zorgwekkend', zo schrijft de journalist.
Ajax is al wekenlang met Potter aan het onderhandelen over een dienstverband in Amsterdam, tot nu toe zonder resultaat. De Engelsman verdiende bij Chelsea een godsvermogen aan salaris, wat Ajax hem uiteraard niet kan bieden. Op zwart zaad hoeft Potter hoe dan ook niet te zitten, daar hij een verslagvergoeding van 68 miljoen euro meekreeg.
Ondanks het feit dat Potter dus zijn schaapjes al lang op het droge heeft, wil zijn zaakwaarnemer het onderste uit de kan halen, zo meldt Sam C. 'Ik begrijp dat Potter's zaakwaarnemer, John Morris, het spel hard speelt en dat Ajax daar bijna genoeg van heeft. Ze wilden twee weken geleden al zijn komst afronden, maar beide partijen zijn er nog steeds niet uitgekomen. De situatie is zorgelijk, bevestigt mijn bron', aldus de journalist op X.
Mocht de komst van Potter toch spaak lopen kan Ajax mogelijk doorschakelen naar Francesco Farioli, de pas 35-jarige hoofdtrainer van OGC Nice. Met de Franse club staat Farioli momenteel vijfde. De Italiaan staat pas drie jaar op eigen benen als hoofdtrainer, na eerst bij verschillende clubs als keeperstrainer en assistent-trainer te hebben gewerkt. Hij werkte in de drie jaar als hoofdtrainer bij Karagümrük, Alanyaspor en nu dus OGC Nice.
Wint Verstappen weer met ruime voorsprong? Pak 50x of 100x je inzet bij een winstmarge van 10 seconden of meer. Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties