Waar kun je Nederland-IJsland maandag live kijken?

Sportnieuws
maandag, 10 juni 2024 om 15:30
copyright proshots 19427997
Ronald Koeman heeft twee wedstrijden de tijd gekregen om op de drempel van het EK zijn ideale Oranje-elf te smeden. De bondscoach trad donderdag met het Nederlands elftal aan tegen Canada (4-0), op maandag wacht de uitzwaaiwedstrijd tegen IJsland. Beide vriendschappelijke wedstrijden zijn live op televisie te volgen, Sportbookies vertelt je waar en wanneer.
Sinds maandag 3 juni zijn de landen die deelnemen aan het EK druk doende om in vriendschappelijk verband te puntjes op de i te zetten. Zo oefende thuisland Duitsland al tegen mede-EK-ganger Oekraïne (0-0) en won Engeland ruim van Bosnië (3-0). Voor Nederland wachtte het eerste van de gebruikelijke twee duels op donderdag en staat nu de tweede pot voor de deur.

Vroeg inschakelen

De aftrap van Nederland-IJsland is maandag om 20.45u in de Rotterdamse De Kuip. De NOS breit daar een gebruikelijk programma omheen, dat om 20.00u begint op NPO 3. Daarna kun je om 20.33u inschakelen op NPO 1.

Niet voor niets

Canada oefende net als Nederland niet voor niets, want de Noord-Amerikaanse WK-ganger (2022) heeft zich geplaatst voor de Copa América. Dat toernooi overlapt met het EK. Nederland miste donderdag Tijani Reijnders en Teun Koopmeiners, maar eerstgenoemde zat dit weekend alweer bij de persconferentie van Ronald Koeman en zal hoogstwaarschijnlijk in ieder geval starten. IJsland liep in de play-offs EK-kwalificatie mis, en richt zich dus meer op de langere termijn.
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties