Totale onbegrip over afwezigheid Reijnders bij Oranje: 'Dat is echt niet oké'

Sportnieuws
dinsdag, 04 juni 2024 om 22:39
reijnders
Tijjani Reijnders sluit later aan bij het Nederlands elftal. De middenvelder moet het eerste deel van de EK-voorbereiding aan zich voorbij laten gaan wegens een oefentrip naar Australië met zijn club AC Milan. Kenneth Perez snapt er helemaal niets van en spreekt zelfs van een schande.
'Hoe verzin je dit?', vraagt de analist zich hardop af tijdens Voetbalpraat op ESPN. Reijnders reisde deze week met AC Milan af naar Australië om een oefenwedstrijd tegen AS Roma te spelen. De middenvelder sluit pas aanstaande maandag aan bij het trainingskamp van Oranje en zal dus nog ontbreken tegen Canada op 6 juni.
'Reijnders heeft alles gespeeld, is altijd fit en een professionele speler. Dan bezorgt AC Milan hem een jetlag. Vlak voor een EK… Dat is echt niet oké,' vult Maarten Wijffels, journalist bij het Algemeen Dagblad, aan.
AC Milan zag er het nut van de trip na afloop van het Serie A-seizoen wél van in. 'De aanwezigheid in Australië biedt de club de mogelijkheid om de groei buiten het veld voort te zetten en de positieve perceptie van het merk AC Milan op internationaal niveau te versterken,' meldden de Italianen op hun eigen website.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties