Waar kun je Milaan-Sanremo 2024 live kijken?

Sportnieuws
donderdag, 14 maart 2024 om 16:29
copyright proshots 20253728
Wielerliefhebbers die zaterdag niets te doen hebben, kunnen op zaterdag 16 maart heel de dag voor de buis plaatsnemen. In Italië breekt dan namelijk de lente door met La Primavera, de eerste grote voorjaarskoers na het openingsweekend en de Strade Bianche en daarmee ook het eerste officiële monument. Sportbookies zorgt er graag voor dat je zaterdag geen televisieminuut van deze buitengewoon lange rit hoeft te missen.
De voorbije dagen stroomden de namen van de definitieve deelnemers aan deze zware koers gestaag binnen. Wie er hoe dan ook bij is, is wereldkampioen Mathieu van der Poel, die van het verdedigen van zijn winnaarstitel een belangrijk doel heeft gemaakt. Tadej Pogacar won met alle (spreekwoordelijke) vingers in zijn neus de Strade Bianche en heeft dus in ieder geval de vorm om het de Nederlander ontzettend moeilijk te maken.

Wanneer kunnen we vuurwerk verwachten?

Meer over de favorieten lees je in onze voorbeschouwing op de koers, waarbij er in verschillende wielermedia inmiddels wel wordt gefluisterd dat de koers zomaar anders zou kunnen verlopen dan tijdens voorgaande jaren. Doorgaans is het zo dat in de aanloop naar de Poggio, de finaleklim, vooral de kilometers tellen, en dat het echte vuurwerk pas op die laatste stuip kan worden verwacht. Maar wat als UAE, de ploeg van Pogacar, een voorbeeld neemt aan de Strade, en zijn duivels al op de Cipressa ontbindt? De top van die klim bevindt zich op ruim twintig kilometer van de finish.

Heel de dag te zien

Milaan-Sanremo is zaterdag al vanaf 9.50u (!) te zien op Eurosport 1, Eurosport.com en de kanalen van Discovery+. Vanwege een rechtenkwestie zijn de televisiebeelden helaas niet beschikbaar voor de NOS en Sporza. Wie geen Eurosport heeft, maar wel op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen in de koers, kan een liveblog volgen op de website van In De Leiderstrui. Daarnaast besteedt Sportbookies ook aandacht aan de koersfinale en de winnaar.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties