Waar kun je Duitsland-Nederland dinsdag live kijken?

Sportnieuws
dinsdag, 26 maart 2024 om 15:40
copyright proshots 24763527
Hoe brengt Oranje het er vanaf tijdens een belangrijke generale repetitie in aanloop naar het EK, en met welke elf gaat bondscoach Ronald Koeman spelen? Het is 'maar' een vriendschappelijke interland, en toch staat er dinsdag in Frankfurt het nodige op het spel bij Duitsland-Nederland. Sportbookies pakt het spoorboekje er nog even bij: waar kun je op de wedstrijddag live kijken?
Het is een vertrouwd feit dat de wedstrijden van Oranje live worden uitgezonden door de NOS. Dinsdag is daar geen uitzondering in. Wel is de vraag altijd nog even welk kanaal er voor de uitzending beschikbaar wordt gesteld.

Zenderswitch

De wedstrijd tussen Duitsland en Nederland is dinsdag 'gewoon' te zien op NPO 1. Dit in tegenstelling tot Nederland-Schotland, dat te volgen was via NPO 3. Er is één belangrijke kanttekening: wie de voorbeschouwing ook graag wil zien, moet om 20.01u alsnog inschakelen op 3. Vanwege het NOS Journaal start namelijk pas om 20.32u de uitzending op NPO 1. De aftrap is om 20.45u.

Donny's stadion

De wedstrijd wordt gespeeld in het Deutsche Bank Park, het stadion van Donny van de Beeks Eintracht Frankfurt. Maandagavond lees je op Sportbookies meer over de laatste persconferentie van bondscoach Ronald Koeman.
Krijg 50 of 100x je inzet terug als Nederland van Duitsland wint, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties