Voormalig PSV-coach zesde trainer die Bayern München afwijst

Sportnieuws
zondag, 19 mei 2024 om 13:45
copyright proshots 23338947
Bayern München heeft opnieuw een tegenslag te verwerken gekregen in hun zoektocht naar een nieuwe trainer. Roger Schmidt, momenteel werkzaam bij Benfica, heeft het aanbod van de Duitse recordkampioen afgewezen.
De zoektocht van Bayern naar een opvolger voor Thomas Tuchel verloopt allesbehalve soepel. De club richtte zich eerst op Xabi Alonso, die ervoor koos om bij Bayer Leverkusen te blijven. Daarna kreeg Bayern steeds een negatief antwoord van Julian Nagelsmann, Oliver Glasner en Ralf Rangnick. Gesprekken om door te gaan met Tuchel liepen op niets uit en nu heeft ook Schmidt aangegeven niet geïnteresseerd te zijn. Hij blijft liever bij Benfica, volgens BILD. Hierdoor heeft Bayern al zes keer van koers moeten veranderen.
Volgens Duitse media zijn Roberto De Zerbi, die zijn vertrek bij Brighton & Hove Albion heeft aangekondigd, en Zinédine Zidane geen opties voor Bayern. Het is dus onduidelijk met welke trainer de club uiteindelijk zal komen. Hansi Flick wordt nog steeds beschouwd als een mogelijke optie.

Bayern kent verschrikkelijk jaar

Bayern heeft een teleurstellend seizoen achter de rug, waarin ze als derde eindigden in de Bundesliga en werden uitgeschakeld in de halve finale van de Champions League door Real Madrid.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties