šŸŽ„ [Video] Wat een blunder! SD Worx verliest etappezege door bijzonder slecht teamwerk

Sportnieuws
zondag, 09 juni 2024 om 16:30
wiebes vos
Marianne Vos heeft de eindzege in de Ronde van CataloniĆ« veiliggesteld. De 37-jarige Nederlandse van Visma | Lease a Bike legde de basis voor haar overwinning op zaterdag, toen ze iedereen bergop naar de vaantjes reed. Een tweede plaats in de sprint op zondag volstond. Ally Wollaston was net als op dag Ć©Ć©n sneller in een massaspurt. In de Women's Tour kreeg de eindsprint een opvallend einde...
Een dik uur na de zeges van Wollaston en Vos in Cataloniƫ leek SD Worx-Protime in de laatste etappe van de Women's Tour te gaan winnen en daarmee een dubbelslag te slaan. Lotte Kopecky had de eindzege binnen en besloot samen met sprintster Lorena Wiebes voor Christene Majerus te rijden in de spurt.
De Luxemburgse ging hard aan en leek makkelijk te gaan winnen. Ze juichte echter te vroeg en zag Ruby Roseman-Gannon in een fotofinish aan het langste eind trekken. Niet de eerste keer voor SD Worx-Protime, dat op eenzelfde manier al de zege in de Amstel Gold Race verloor. Toen juichte Wiebes te vroeg en won Vos op de streep.
Ā© In De Leiderstrui
Profiteer van een free bet tot wel ā‚¬100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties