đŸŽ„ [Video] Chaotische start in Monaco: Perez zijn auto ligt helemaal aan diggelen

Sportnieuws
zondag, 26 mei 2024 om 15:20
schermopname 148
Zondagmiddag is de Grand Prix van Monaco chaotisch gestart. Sergio Perez en beide Haas-coureurs zijn uitgevallen. Naar aanleiding van de crash van de Mexicaan is besloten om de wedstrijd te neutraliseren en de rode vlag uit te hangen. Alle coureurs
Met name de auto van Perez zag er helemaal niet goed meer uit. De Red Bull-coureur kwam hard tegen de muur door een touché met Kevin Magnussen en zag zijn auto terugbotsen tegen de auto's van beide Haas-coureurs. Daarmee eindigde de race voor alle drie de coureurs.
Vooraan het veld was het Carlos Sainz die de tweede plek van Oscar Piastri aanviel na een goede start. Hij kwam al snel naast de McLaren, maar kwam heel licht in contact. Charles Leclerc was ook goed weg en behield zijn voorsprong.
Alpine-teamgenoten Esteban Ocon en Pierre Gasly kwamen ook met elkaar in contact. Ocon kon zijn race niet meer vervolgen, waardoor er al vier uitvallers zijn. De startopstelling voor de herstart, is dezelfde als bij de originele start en dat betekent dat Max Verstappen opnieuw vanaf P6 start.
De race is om ongeveer 15.45u hervat. Leclerc behield opnieuw zijn voorsprong en Verstappen wist niemand in te halen en rijd momenteel nog altijd op de zesde plek.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties