đŸŽ„ [Video] Ajax-keepster krijgt lachers op haar hand en zet Van der Vaart te kakken tijdens Studio Voetbal

Sportnieuws
maandag, 20 november 2023 om 21:59
van der vaart
Regina van Eijk is zondagavond de confrontatie aangegaan met Rafael van der Vaart in Studio Voetbal. De 21-jarige keepster van Ajax zat in de studio om te vertellen over de stunt van haar ploeg tegen Paris Saint-Germain (2-0). Tijdens de uitzending hadden de twee een grappig onderonsje.
In de talkshow, die sinds kort ook met publiek wordt gepresenteerd, werden beelden getoond van de wedstrijd tussen Ajax en Paris Saint-Germain. De jonge keepster hield de nul, ook al zag het er heel even niet naar uit toen Van Eijk een schot van Korbin Albert mistastte. Gelukkig kon de keepster in tweede instantie de bal alsnog wegwerken. 'Ik baalde heel erg van die eerste bal, want die had ik gewoon moeten hebben natuurlijk. Maar met onze keeperstrainer Robbie Tetteroo zijn we er altijd mee bezig: de bal zit er niet in, totdat die over de lijn gaat. Ik heb het goed hersteld en de nul gehouden,' vertelde Van Eijk over het penibele moment.

Van der Vaart genoot van Ajax

Later in de uitzending wordt Van der Vaart gevraagd naar zijn mening over het vrouwenvoetbal. 'Ik blijf er normaal niet voor thuis, maar toevallig was ik thuis en ik heb het nu wel gekeken. Ik heb de hele wedstrijd uitgekeken en genoten. Verdiend gewonnen. Perfecte tactiek. Ze zaten erop. Het was het Ajax-voetbal dat ik al heel lang niet gezien heb,' lacht Van der Vaart.
Toch blijft Van der Vaart kritisch en benoemt hij een kritische noot. 'Wat me het meest irriteert aan vrouwenvoetbal zijn de keepsters. Die kunnen niet springen en het ziet er altijd een beetje raar uit.' Hier reageerde Van Eijk direct op. 'Maar wacht even... Net zei je dat je het nooit kijkt, toch?' Daarmee krijgt ze de lachers op haar hand in de studio. 'Ja, dat is wel waar, Rafael,' reageert presentator Sjoerd van Ramshorst dollend.
'Zij is scherper dan de heren aan tafel. Ik wilde een compliment geven, maar ik ga het nu niet meer zeggen. Nee, haha. Ik wilde zeggen: zij beweegt heel erg goed. Zij keept ook al van jongs af aan. Je ziet de opleiding terug. Het moet ook een beetje je passie zijn. Ik denk dat daar zeker qua keepsters nog veel winst te behalen is', eindigt Van der Vaart.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties