Opsteker voor PSV: Lang terug op het trainingsveld en lijkt op tijd fit voor cruciale wedstrijd tegen Sevilla

Opsteker voor PSV: Lang terug op het trainingsveld en lijkt op tijd fit voor cruciale wedstrijd tegen Sevilla

Noa Lang traint weer met de groep mee bij PSV. Op de beelden van clubwatcher Marco Timmer is dat te zien. Lang moet al een aantal weken toekijken naar hoe zijn ploeg ongeslagen bovenaan staat in de eredivisie.

De 24-jarige buitenspeler viel begin oktober uit met een hamstringblessure, waardoor hij noodgedwongen al acht wedstrijden van de Eindhovenaren miste. Vorige week hintte Lang op zijn eigen Instagram-account al op een spoedige terugkeer, door de tekst 'U already know' met een zandloper in zijn verhaal te plaatsen.

PSV speelt een aantal lastige wedstrijden

De terugkeer voor Lang zal een enorme opsteker zijn voor trainer Peter Bosz. PSV kent na de interlandperiode een loodzwaar programma. Zaterdag wacht het lastige uitduel met FC Twente. Vervolgens reist PSV af naar Spanje om het op te nemen in een cruciale wedstrijd tegen Sevila. Op zondag 3 december neemt PSV het vervolgens op tegen de nummer twee van de eredivisie, Feyenoord. Wanneer Lang definitief zijn terugkeer maakt is nog niet bekend.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties